Tiinan neulepäiväkirja
Sivukartta

Blogin etusivu
kesäkuu
toukokuu
huhtikuu
maaliskuu
Takaisin neulesivuille

Maaliskuu 2004

26.3. Nettipäiväkirjan ensimmäinen päivä
27.3. Nettisivujen teko jatkuu
31.1. Palkkapäivä ilman lankaostoksia26.3.2004 Nettipäiväkirjan ensimmäinen päivä

Yleisön painostuksesta päätin uhrautua ja aloittaa oman neulepäiväkirjan. Mikäs siinä, hauskaahan näitä on lukea - ja näköjään myös tehdä. Tämä viikonloppu kuluukin sitten tietokoneen ääressä "gradua tehden".

Neulerintamalle ei kuulu mitään uuta. Tällä hetkellä tekeillä on kevätjuhliin ja pikkuveljen lakkiaisiin pitsineuleinen jakku (ja toppi?) beigestä Butterfly-langasta. Lankaa on aivan ihana neuloa. Väri on muuten Jannen valitsema, minä sanoisin väriä pellavansävyiseksi, mutta kai sitä voi kutsua myös beigeksi tai maitokahvinruskeaksi -jos laittaa kahviin yhtä paljon maitoa kuin minä.

Beige on ajaton ja klassisen hienostunut väri ja kuvittelen näyttäväni uudessa neuletwinsetissä (osaan näinkin hienoja sanoja ;) ), mutta luulen, että totuus on lähempänä kansankynttilä tylsässä ei-minkään-värisessä neulerätissään... Mutta tässä vaiheessa (30 cm toista etukappaletta) takki näyttää hienolta! Ihmettelen vaan, että miten toppiin voi neuloa yhtä isot reiät? Mallia täytyy varmaan hieman fiksailla... Ohje oli muuten uusimmasta Pirkka-lehdestä. Aikani yritin suunnitella omaa mallia, mutta lopulta löysin lähes suunnittelemani näköisen mallin Pirkasta! Höh! Sama siis tehdä valmiiksi lasketuilla silmukkamäärillä!

Ja graduneuleena tällä hetkellä tekeillä Jannelle sukat Lapin reissua varten...

27.3. Nettisivujen teko jatkuu

Tänään olenkin sitten viimeistellyt nettisivujani. Jotenkin tämä Tripod tuntuu toimivammalta kuin Geocities, saan jopa site builder-sivut joka kerran auki. Geocitiesin avautumista sai kokeilla useamman kerran, eikä se toiminut edes joka päivä! Ihastelkaa uusia sivujani ja kommentoikaa vapaasti! Nettisivuthan eivät ole ikinä valmiit, joten työtä riitää. Ulkona aurinko paistaa niin ihanasti, että taidan lähteä hankkimaan kevätrusketuksen!

31.3. Palkkapäivä ilman lankaostoksia!

Ihan totta! Olin työpäivän jälkeen niin väsynyt liikuntatunnista ja ei-saa-koskea-lattiaan leikistä (pulpettien päällä kiipeily on väsyttävää...) että tulin töistä suoraan kotiin ja pidin lakisääteisen kahvitauon. Seuraava valinta tulee olemaan auringonoton+neulomisen ja tuntien suunnittelun välillä... Aurinko taitaa voittaa! Jospa kantaisi pihakalusteet takapihalle ja alkaisi seurata lumen sulamista...